Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

This is us! :D

Δε θα μπορούσαμε, βέβαια, να μην συστηθούμε! Θα ήταν μεγάλη αγένεια, οπότε ξεκινάμε!

Διαχειριστές στο blog μας (μέχρι τώρα) είμαστε οι:
  • StrAnGEr
  • ΒLoNde tick (μτφρ ξανθό τσιμπούρι)

Καταρχάς, να μιλήσουμε για εμάς..
Το ΒLoNde tick είναι μια ευαίσθητη παρουσία και, όπως θα δείτε, πολύ χαρούμενο... Μερικές φορές, όμως το πιάνουν τα μανιοκαταθλιπτικά του και μπαίνει στο off. Το ξεπερνά γρήγορα(πάλι καλά!) και "ξανά προς τη δόξα τραβάαααααα". Υπεύθυνο σε όλα, αν και από ότι διαισθάνομαι το ιστολόγιο θα είναι κάτι που θα καταλήξω να ανανεώνω μόνο εγώ! :Ρ Η ευαισθησία και η αθωώτητά του μερικές φορές σου τη δίνουν στα νεύρα, αλλά το συνηθίζει κανείς πολύ εύκολα! Πιστέψτε με! :)
Αυτά ήταν τα βασικά που έπρεπε να πω... Από εκεί και πέρα θα πρέπει να διαβάσετε κανα-δυο (μελλοντικές) αναρτήσεις του και θα μπείτε με τη μία στο νόημα!

Και τώρα σειρά μου!
Εγώ... εμ.. Κοιτάξτε. Δεν είναι εύκολο να περιγράφει κανείς τον εαυτό του!
Αλλά... Ε, λοιπόν, έχω λίγες ιδιοτροπίες. Ε, εντάξει πολλές! Και είμαι ένας πολύ παράξενος άνθρωπος.Οπότε αν δείτε μια ανάρτησή μου μέσα στο κέφι και μετά από μία ώρα αλλάξω τροπάριο και ξεκινήσω τα καταθλιπτικά posts, μην αγχωθείτε! Ο ίδιος ακριβώς άνθρωπος θα είμαι! Και συγνώμη που το λέω, αλλά είστε αναγκασμένοι να το αποδεχτείτε. Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα... :Ρ

Φιλιά, παίδες και τα λέμε σε καινούριες αναρτήσεις.. (τώρα το πότε... άγνωστον!) :Ρ

2 σχόλια:

  1. περιμενουμε με αγωνια τις αναρτησεις σας!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ, Ανώνυμε, αν και ελπίζουμε να μας γνωρίσεις και να "βαπτιστείς"! :Ρ Φυσικά και κάνω πλάκα! Να 'σαι καλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή